Zomeruitje
door
117 117 mensen hebben dit evenement bekeken.
Dit zomeruitje stond in het teken van de Big Green Egg! Hoe leuk is het om samen buiten op een bbq eten te bereiden. Eten maken is toch iets wat iedereen doet. Of het nu Vega(n), vis of vlees is. In het mooi pittoreske Bergen stonden 7 kamado’s klaar. Er was een workshop voor op Big Green Egg gegeven door Roy Voogd van BBQ53.
De start was een langzaam koud gerookte zalm. Doordat deze al vrij lang op 20 graden gerookt moest worden had de chef deze al op de bbq liggen. Het was om je vingers erbij op te eten. Er volgden nog meer van deze smakelijke gerechten. We maakten verschillende gerechten met elkaar en genoten onder genot van een drankje van het heerlijke eten.
Op het menu stond o.a.;
– Bavette
– Rode Kool
– Secreto Iberico
– Ananas
– Rode Kool
– Secreto Iberico
– Ananas
Om iedereen van de gehele dag te laten genieten was het wederom mogelijk om te blijven overnachten.
In het Blooming Hotel waren meerdere kamers gereserveerd. Na een heerlijk avondje Bergen en een luxe overnachting konden we nog nagenieten met een heerlijk ontbijt
Een geslaagde dag.